...................................................................................................

Friday, 10 May 2013

Maknjang sudahh :D

Assalamualaikum . aku dah jadi makcik weyhh ,, haha , even mcm tua . tapi aku sukaa , sukaa saaangattt !! akak aku (MUNIRAH BT. ABDUL HALIM) selamat melahirkan anak , pada jam 5.30 p.m kot , haha taktaw ;p .. bersamaan 10/5/2013 ,  kakngah operate , sebab kakngah dah lemah sangat , baby pon jantong lemah , tu yang operate , alhamdulillah , Allah permudahkan segala urusan , :) terima kasih Ya Allah , sekarang kakngah kat Hospital Putrajaya , mybe ahad or isnin blek Kuala , waaaaa , x tak sabarrr nye maknjang nk jumpa dgn baby ARIKA . eh betoi ke name tuuu,, haha . yang aku taw itu la, kakngah ade bagitaw before kakngah bersalin, eypa harap kakngah ngn baby sihat yek , eypa sayang sangat2 :) terima kasih sekali lagi Ya Allah :) 


baby girl . jyeah kita geng sayang ^_^ Debott , haha , mane taknye berat 3.75 . comel sangattt ,, sayang anak sedara maknjang nihh ,, cucu solong !! kepulangan mu amat ku nanti , muahh muahh ,terover pulakk , maklom lahh firstime kutt ;p