...................................................................................................

Friday, 10 May 2013

skyping agains ;p

akhirnya , aku dapat jugak aku skype dengon kawan yang terchenta , sangattt . hewhew , jangan joloss :p
even sekejap 12.55 a.m untill 1.18 a.m jep tapi bermakno woo , bukan senang nak skype ngn dia, ade je alasan nye , merajok lahh, family dah tido xnk wt bising lahhh , nak tidor awal, jage muka yg cantik bagai,  haha , actually kawan aku ni mmg cantikk pom , Jeles kay jeles ==` . untung aku , hee~ ;p 
btw , jangan sedih taw ain , takpe ade hikmah nye kau tak dapat matriks :) aku support ko for KPTM , jyeah , go ain go !! aku xdpt kptm tu , sadiss :/   tapi upu ade lagi :D just wait and see yaa :DD 
kalo berskype mmg tak sah kalou x snap picture kann , haha 


 Ain , Natural Beauty :)
crops  ;p

 gile2 si cik Ain dia :pp

First picture, control ayu, weks :p

gila-2 kami :DD

setelah di edit oleh Sayaa :DDD

oke , itu saja , takley lebih-2 kang ade oarang melting , ;p baboi ..