...................................................................................................

Thursday, 9 May 2013

Bersengkang Mata :D

mmg gila2 ., aku berskyping dongan yayang2 aku ---> AINAZATUL WAHEEDA
 , PUTERI NURUL SYAZWANI ,, bukan main lame kami berskyping , macam batak skype plak , haha , no lah , actually lame tak jumpe kan , macam2 lah gossip yang timbul , Gara2 skype ngn depa aku tidoq lambat, pkul 5.15 a.m gila kauu ,, haha x sedor esok khoje ! Tup2 arini aku pi khoje pkul 12.30 hari. naseb kedai mak aku , hewhew , sebelom aku tidor kami bergambar dulu , dah macam habit , lalala . 



haha , sume buat muka comel walaupun kenyataan mmg kami comel , eh ! haha XD
banyak lagi gambar , tapi ini ja yg oke , yang lain terlebih comel ,, hahaha 
Thanks sangat2 kat kaorg due , :) hopely persahabatan kite xkan terputus sambil bile2 , sayang korang ketat2 , wekss , :DD 

PENGHIBUR LARA :3

Ainazatul Waheeda bt. Wahid 
a.k.a Atun :D

Puteri Nurul Syazwani bt. Megat Saharuddin 
a.k.a Put :D